IPSO - oprema pralnic


IPSO® Commercial Laundry Equipment - Washers, Dryers & Ironers

Nova linija industrijskih pralnih strojev IPSO, to so stroji z izjemno trdnostjo, ki zagotavljajo najboljšo industrijsko učinkovitost z dokazano tehnologijo. Nova paleta industrijskih strojev ima najnovejšo tehnologijo, ki združuje možnosti za varčevanje z energijo in učinkovitost.

Pralni stroji

Mehko vpeti stroji

Pralni stroji z mehko vpetim bobnom IPSO so industrijsko oblikovani. Izdelani so na način, da podaljšajo trajanje perila, zmanjšajo porabo vode in stroške komunalnih storitev ter povečajo produktivnost. Robustna konstrukcija zagotavlja zanesljivo delovanje in zagotavlja, da bo vaša oprema v uporabi več let.

Stroji za pranje IPSO kateri so pritrjeni na betonska tla, stanejo precej manj kot mehko vpeti in imajo dokazano zanesljivost z odličnimi rezultati pranja.

IPSO- industrijski stroji s sanitarno pregrado so zasnovane za okolje kjer je potrebna najvišja raven higiene.. Njihov cilj je preprečiti mikrobiološko onesnaženje med postopkom pranja, hkrati pa združiti zmogljivost, moč in varčevanje z energijo.

Širok spekter sušilnikov IPSO je znana po zanesljivosti, učinkovitosti in trajnosti. Tehnologija in inovativna zasnova industrijskih sušilnih naprav IPSO omogočata zelo učinkovit postopek sušenja. Uporabniki imajo tudi različne možnosti programiranja, ki pomagajo prihraniti denar. Odkrijte prednosti, ki jih IPSO sušilni stroji lahko ponudijo vašemu podjetju. 

Sušilni stroji na zahtevo

Učinkovitost sušilnikov je v popolno uravnoteženem načinu ogrevanja, pretoka zraka in obliki bobna, kar zagotavlja najbolj učinkovit postopek sušenja. To pomeni, da so stroški sušenja nizki.
Zahvaljujoč robustni konstrukcij in tečaju vratom so IPSO sušilni stroji lahko kljubujejo najtežjim pogojem komercialnih pralnic.

Različni modeli sušilnih strojev:

Enojni sušilni stroji

Industrijski sušilni stroji IPSO s zgoščenim zračnim tokom in dobro zatesnjenim obročem bobna, da se zagotovi največji pretok zraka in prihranek energije

Enojni sušilni stroji-model I

IPSO I linija komercialnih sušilnikov kombinira radialni in osni pretok zraka, kar ima za posledico manjšo porabo energije, hkrati pa ohranja izjemne lastnosti sušenja.
Paleta trgovskih sušilnikov I-line ima 9, 11, 13, 16, 24 in 35 kg.

Sušilni stroji s toplotno črpalko

IPSO komercialni sušilni stroji s toplotno črpalko prihranijo energijo z zmanjšanjem več kot 60% energije iz odpadnega zraka.
Serija IPSO IHP vključuje 5 modelov sušilnikov toplotne črpalke. Ta razpon zmanjša porabo energije za več kot 60%, ker se zmanjša odpadni zrak. Stroj ima manj toplotnih izgub, zato območje delovanja pretvori v bolj udoben prostor za delo.
Serija IHP-jev komercialnih toplotnih črpalk z zmogljivostjo 9, 9,5, 12,5, 14,3 in 17,3 KG.

Stack" sušilni stroji

Industrijski sušilni stroji »stack« IPSO popolnoma uravnavajo toplotno, zračno in cilindrično zasnovo, kar pomeni najbolj učinkovit postopek sušenja.

Likalni stroji

Stroj za likanje je bistven kos opreme za komercialne pralnice perila. Serija likalnih strojev s premerom valja od 250 mm do 800 mm. Ti stroji ponujajo najbolj prilagodljive možnosti programiranja, da zagotovijo najnižjo porabo energije, hkrati pa ohranjajo vrhunsko kakovost likanja.
Likalni stroji IPSO so znani po njihovo dolgi življenjski dobi in zanesljivo kakovostjo likanja. Zlahka dostopne komponente omogočajo hitro in učinkovito servisiranje in vzdrževanje.

Vsi likalni stroji IPSO so skrbno načrtovani in izdelani v skladu z varnostnimi pravili in predpisi industrije. Paleta likalnih strojev je sestavljena iz valjčno ogrevanih in  likalnikov z ogrevanimi koriti.

Industrijsk Likalniki z ogrevalnim valjem (majhna kapaciteta)

IPSO I ponudba komercialnih likalnikov je zaradi manjših dimenzij in uporabniku prijaznega delovanja zelo primerna za manjše prostore za pranje perila.
Ta paleta likalnikov nudi odlično kakovost likanja za vse vrste tkanin, vključno z najzahtevnejšimi za obdelavo, kot so perilo ali vezene namizne krpe.
Na voljo modeli imajo premer valja 250 mm ali 300 mm. Dolžine valjev se gibljejo med 1000 mm in 2000 mm.

Industrijski likalni stroji (Ø320-500-800mm)

IPSO FCI paleta sušilnih likalnikov z industrijskimi cilindri omogoča visoko zmogljivost in je zato odlična rešitev za bolj industrijske pranje perila.
Serija IPSO FCI je na voljo v modelih s premerom valjev 320 mm, 500 mm ali 800 mm in z delovnimi širinami 1664 mm, 2000 mm, 2600 mm ali 3200 mm.

Softmount washer-extractor IY
Likalni stroji z ogrevanim koritom

IPSO ACL ponudba sušilnih likalnikov s koritom je odgovor za največje potrebe industrijskega likanja. Ena sama oseba lahko upravlja likalnik, ki lastnikom omogoča varčevanje na stroških dela.
Likalniki s koritom IPSO uporabljajo toploto enakomerno, zato so pregreta mesta preteklost. Rezultat postopka je visokokakovostno posušeno in zlikalno perilo.
Serija ACL je na voljo v modelih s premerom valjev 370, 500, 600 z 1 valjem. Model s premerom valjev 800 mm je na voljo z eno in dvema valjema

IPSO industrial chest heated Ironer
Avtomatski stroji za vlaganje perila

Avtomatski stroji za vlaganje so samodejni podajalniki z eno postajo, lahko pa jih uporabljate tudi za ročno dovajanje perila v več progovno.
IPSO samodejni podajalnik AAFV je samodejni podajalnik z enim progo/stezo. Po potrebi ga lahko uporabite tudi za ročno vlaganje perila v več progovno. Ta podajalnik je na voljo v max. delovna širina 3000, 3300 in 3500 mm.

IPSO industrial automatic feeder Ironer
Avtomatski stroji za zlaganje perila

Stroj za zlaganje IPSO z nalagalnikom ASFV je najboljša rešitev za posteljnino, odeje, prte in velike rjuhe.
Ta zlagalka z visoko hitrostjo naredi 2 vzdolžna pregiba, skupaj s tremi prečnimi pregibi, zloženi kosi perila se nalagajo a nalagalnik
Na voljo v največji delovni širini 3000, 3300 in 3500 mm.

Avtomatski stroji za zlaganje perila

Zlagalka za brisače IPSO so zasnovane za zlaganje različnih vrst brisač in suho perilo.
IPSO standardna zlagalka za brisače ATFV-C3 je na voljo v več izvedbah; standardno zlaganje 1,2 ali 3 vzdolžna in 1 prečnim pregibom ali francoski pregib z 1 prečnim pregibom.
IPSO napredna zlagalka za brisače ATFV-MF je napredni stroj za zlaganje, sortiranje in zlaganje za najrazličnejših brisač ali suhega perila. Stroj je na voljo v več izvedbah; enojni trak, ki naredi francoski pregib v kombinaciji z 1 ali 2 prečnimi ali francosko pregib in samodejno razvrščanje na tri nalagalnike pod strojem.

IPSO industrial towel Folder