MKN


Industrijska kuhinjska tehnologija brez omejitev

Profesionalna kuharska tehnologija MKN je podobna uspešni sestavi jedilnika: strokovnjaki MKN skupaj z vami iz naše celotne palete termične profesionalne kuharske tehnologije pripravijo točno tisto, kar ustreza posebnim zahtevam vaše industrije in vašemu konceptu kuhinje. Na voljo so vam večnamenske naprave FlexiChef® in MKN parno konvekcijske peči. Seveda tudi klasična tehnologija kuhanja, kjer lahko izbirate med modularnimi serijskimi napravami MKN Modular in posameznimi kuhalnimi sistemi MKN Individual. Dostavimo vse, kar potrebuje sodobna profesionalna kuhinja. Kjerkoli ga potrebujete.

 

 

FlexiChef®

Večnamenski kuhalni aparat - nagrajen po vsem svetu MKN

 

 

Novi FlexiChef®

pametno kuhanje. pametno čiščenje..

MKN

 

Visoka zmogljivost - redefinirana

 

Nežen goveji golaž skuhajte v tridesetih minutah, okusno rižoto v sedmih * minutah, nato pa posodo očistite v samo dveh minutah? ** Brez težav - z novim FlexiChef® iz MKN. Večkrat nagrajena večnamenski aparat ne omo-goča samo kuhanja, cvrtja ali hitrega kuhanja z eno napravo: prav ta-ko optimizira celoten postopek kuhanja in dolgoročno poveča vašo učinkovitost!

 

* čisti čas ReadyXpress® ** SpaceClean® - možnost v FlexiChef® plus čas nastavitve

 

­Uporabniško udobje - redefinirano

MagicPilot® - koncept uporabe FlexiChef®

Velik. Hiter. Intuitiven.

 

MKNMagicPilot®

Operacijski sistem, ki deluje tako enostavno in intuitivno kot vaš pametni telefon

Z intuitivnim in preprostim konceptom upravljanja MagicPilot® je upravljanje s FlexiChef® tako enostavno, kot ga poznate iz tabličnega računalnika doma ali pametnega telefona. FlexiChef® ima velik in jasen 10-palčni zaslon, ki ni le robusten, ampak tudi zelo enostaven za čiščenje. Kuhanje je zabavno, motivacija pa se bo povečala.


Visoka inteligenca - redefinirana

Vodeni koncept kuhanja

Vaš navigacijski sistem v procesu kuhanja

Doseganje vrhunskih kulinaričnih dosežkov je otroška igra

Menjava osebja, pomanjkanje usposobljenih delavcev, malo časa in kljub temu zagotavljanje enake kakovosti hrane vsak dan - pravi izziv za številne profesionalne kuhinje danes! Za to ima rešitev FlexiChef® - koncept vodenega kuhanja MKN. Navigacijski sistem, ki uporabnika vodi skozi postopek kuhanja in zagotavlja dan za dnem stalno kakovost hrane. Zahvaljujoč tehnični inteligenci lahko celo neizkušeni uporabniki dostopajo do kuharskega znanja. Vnesite zanesljivo inteligenco v svojo kuhinjo z vodenim kuhanjem FlexiChef® in MKN.


Multifunkcionalnost - redefinirana

FlexiZone®. Svoboda kuhanja..

 

MKN

Celoten jedilnik hkrati v samo eni ponvi? Zaradi FlexiZone® ni težav. Dno posode lahko razdelimo na do 3 cone in delujemo ločeno glede na temperaturo in čas (med cvrtjem). To prihrani prostor, čas in energijo. *

https://www.mkn.com/flexichef

 

 

Kombinirane parno konvekcijske peči

Brezkompromisno drugače

MKNKombinirane parno-konvekcijske peči MKN

Odkrijte razliko

 

Izjemno drugačen

Pozabite vse, kar ste se doslej naučili o kombiniranih parno-konvekcijskih pečeh! In razmišljajte izven okvirjev, kot to počne MKN. Tako smo ustvarili inovativne kombinirane parno-konvekcijske peči, ki olajšajo nove in inteligentne postopke kuhanja. Brezkompromisna kakovost, inovativne funkcije in impresiven paket uporabniških ugodnosti. In kuhar je vedno v središču pozornosti, ne glede na to, ali uporablja intuitiven koncept delovanja ali varni sistem samodejnega čiščenja ali prečno vstavljanje in FlexiCombijeva impresivna zmogljivost se je znatno povečala *. Doživite dve kombinirani liniji parno-konvekcijskih peči, FlexiCombi in SpaceCombi, v živo. Brezkompromisno drugače, ker je preprosto boljše!


FlexiCombi

MKN

SpaceCombi

MKN

 

 

FlexiCombi

Drugače je bolje

MKN


Za razliko od katerega koli drugega kombiniranega parnika

Razmišljanje izven okvirjev je ključ do inovativnih rešitev. Naš FlexiCombi je dober primer tega. Prečno vstavljanje pomeni, da lahko zelo varno ravnate s težkimi pladnji, ne da bi morali spremeniti oprijem. Zahvaljujoč upravljanju zaslona na dotik je kombinirana pečica tako enostavena za upravljanje kot vaš pametni telefon. In FlexiRack vam omogoča znatno povečanje zmogljivosti! * In ne pozabimo na sistem samodejnega čiščenja WaveClean s kompaktno kartušo - tako varno kot čisto. Pridite in preizkusite FlexiCombi ali manjši model SpaceCombi, ki prihrani prostor, na enem izmed naših seminarjev!

 


The new SpaceCombi

Izdelano za vas

MKN

Prvi profesionalni kompaktni razred

Novi trgi, naraščajoče zahteve strank, pomanjkanje usposobljenih delavcev in številni drugi razvoj panog zahtevajo inovativne ideje. Z našim MKN SpaceCombi smo razvili točno tiste naprave, ki so posebej prilagojene zahtevam prihodnosti. Popolnoma kompaktna kombinirana pečica ponuja enake funkcije kot njegovi večji kolegi - vendar zavzame bistveno manj prostora.

 

Vsak SpaceCombi ponuja svoj nabor prednosti, kar zadeva prostor, prilagodljivost in neodvisnost.

Kuhinjska tehnika - narejena za vas!

 

https://www.mkn.com/en/combi-steamers

 

Modular

100% modularna profesionalna kuhinja

 

MKN

Raznolikost možnosti ne pozna meja.

gastronomija - primer

MKN

OPTIMA 850/700

Vrhunska modularna tehnologija kuhanja

Vaše ideje pretvorimo v resničnost! Modularna tehnologija kuhanja MKN vam omogoča, da oblikujete svojo kuhinjo, prilagojeno vašim potrebam. V naših proizvodnih linijah OPTIMA 850 in 700 je mogoče posamično kombinirati več kot 250 električnih in plinskih naprav. Vsi naši modularni serijski aparati so izdelani iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, so izjemno izdelani in medsebojno združljivi. Pameten sistem povezav olajša premikanje kuhinjskih aparatov in zagotavlja izjemno udobje na delovnem mestu in popolno higieno. Kuhalni moduli, privarjeni v delovni pult za enostavno čiščenje. Izbirati morate le med globinami aparatov 850 in 700 mm, ostalo pa lahko prepustite strokovnjakom za kuhinjo MKN. Popeljimo vašo kuhinjo na naslednjo stopnjo.

 

https://www.mkn.com/en/modular

 

Individual

Vrhunski sistemi termične opreme po meri

MKN

LJUBILI BOSTE SVOJO KUHINJO !

 

Kuhanje na najboljši način

Vse vaše individualne zahteve in ideje, uresničene v enem unikatnem kuhinjskem paketu. To je MKN Individual. Naši posebej usposobljeni strokovnjaki izdelujejo vaš sanjski kuhinjski komplet ročno z veliko pozornostjo do detajlov, tako kot ste si zamislili. Z KüchenMeister in MasterLine imate na voljo toliko možnosti: več kot 200 vrhunskih aparatov, enodelna higienska delovna plošča, varjene funkcionalne naprave, posamezne barvne možnosti, integracija logotipov in številne druge funkcije. Prilagojena oprema MKN vam zagotavlja več kakovostnega časa pri delu.

 

Kakovost do potankosti

 

Značilnosti in dodatna oprema

MKN

MKN

 

https://www.mkn.com/en/individual