MEIKO


Pomivalni stroji s stacionarnim postopkom pomivanj
Inteligentni profesionalni pomivalni stroji imajo ime - MEIKO

Kadar je umazana posoda popolnoma čista, strokovnjaki priporočajo MEIKO pomivalne stroje https://en.meiko.at/en/products/

Profesionalna tehnologija pomivanja posode vključuje veliko več kot samo pranje umazane posode. Vsak ima svoje posebne zahteve, ko gre za profesionalne pomivalne stroje, kar MEIKO naredi tako posebnega, je njegova sposobnost, da pripravi prave tehnološke rešitve, ki bodo ustrezale vsem različnim potrebam.

Od pod pultnih pomivalnih strojev, preko prehodnih in univerzalnih pomivalnih strojev do tračnih ali košarnih z avtomatskim pomikom košar in nazadnje strojev za pranje vozičkov. MEIKO je specializiran za vsak vidik ustvarjanja čistih rešitev. Sijoče čisti krožniki, čudovito čisti jedilni pribor in kristalno čisti, popolnoma suhi kozarci, ki jih ni treba ročno polirati - to so pravi preizkusi izjemne profesionalne tehnologije pomivanja posode!

Pod pultni pomivalni stroji

Stroj za pomivanje posode MEIKO ponuja zmogljivosti v kompaktnem paketu - tako imate več prostora za svoje stranke in prepričanje, da bodo vaše krožniki in kozarci higiensko čisti in pripravljeni za uporabo. Ne glede na to, ali se boste odločili za namestitev pomivalnega stroja pod šankom, v prostoru za serviranje ali na tradicionalnem mestu v umivalnici, boste navdušeni nad tem, kako hitro opere krožnike, skodelice, kozarce, posode in jedilni pribor. MEIKO je znan po svoji vrhunski tehnologiji. Podjetje že desetletja postavlja mednarodne standarde v panogi in si prizadeva za čim učinkovitejšo uporabo virov, hkrati pa prinaša izjemne rezultate.

kuhinjski pomivalni stroji
Profesionalni »haubni« pomivalni stroji
MEIKO M-iClean H in UPster H: kuhinjski pomivalni stroji

Profesionalni MEIKO stroj za pomivanje posode opravi nalogo, tudi ko je čas zelo kratek. Olajšajo vam življenje na vašem pomivalnem prostoru - ukvarjanje z večjimi količinami posode je postalo veliko enostavnejše! Ti komercialni stroji za pomivanje posode so na voljo v različnih modelih, ki jih lahko prilagodimo vašim potrebam. Ne glede na vaše zahteve na področju kuhinjskih pomivalnih strojev lahko MEIKO ponudi haubni prehoden stroj za pomivanje posode, ki nudi popolno rešitev. Inteligentna zasnova prehidnih strojev, odpira skoraj neomejen obseg možnih konfiguracij, od ravnega prehoda, do prostorsko varčnih kotnih postavitev.

Primerno za več različnih okolij, vključno z:

 • bari in restavracije
 • hoteli
 • gostinska podjetja in kavarne
 • domovi za oskrbo starejših ljudi

Ne glede na vaše potrebe, vam lahko pomagamo najti najučinkovitejšo postavitev strojev za pomivanje, ki temelji na naši široki paleti možnosti.

Univerzalni pomivalni stroji za kuhinjsko posodo in pripomočke
Modela serije MEIKO DV in FV: vrhunska v vsestranskih nalogah

Univerzalni pomivalni stroji MEIKO zagotovo ustrezajo svojemu imenu in ponujajo vsestranske zmogljivosti. Model DV 270.2 s svojim impresivnim prehodom deluje v povsem drugačni meri, kot pri večini drugih univerzalnih strojev za pomivanje kuhalne posode in omogoča skoraj vsako pranje. Če iščete stroj za pomivanje loncev, ponev in skled, so modeli pomivalnih strojev FV 130.2 in FV 250.2 odlična izbira. Ti stroji se resnično odlikujejo po tehničnih lastnostih, vhodni višini in zmogljivosti.

MEIKO DV in FV
Tračni pomivalni stroj
Od kozarcev in jedilnega pribora do krožnikov, skodelic in pladnjev - ne glede na vaše potrebe, pomivalni stroj tipa MEIKO hitro opravi delo!
M-iQ - pomivalni stroj, prihodnost pranja posode

Profesionalni tračni pomivalni stroj M-iQ

Komercialni transportni pomivalni stroj M-iQ uspeva v enotno skladno zasnovo vključiti na videz nasprotujoče si zahteve, s čimer uspešno kombinira vrhunsko raven higiene in varnosti s skrbnim nadzorom porabe vode in energije.

Prednosti

Zmanjšani stroški čiščenja z modrim konceptom delovanja

Največja moč čiščenja z uporabo tretjine manj materialov in energije

Minimalni izpust izpušnega zraka zahvaljujoč M-iQ AirConcept

Vrhunski rezultati sušenja s sušenjem M-iQ AirComfort

Idealna prijaznost do uporabnika s steklenim zaslonom CC-Touch

GreenEye-Technology®

conveyor dishwasher M-iQ
Mejnik v razvoju tehnologije transportnih pomivalnih strojev

Transportni pomivalni stroj M-iQ ustvarja popolno ravnovesje med največjo čistočo, optimalno učinkovitostjo in minimalno porabo virov. Štiri vrhunske inovacije MEIKO so igrale vodilno vlogo v tem edinstvenem skoku: inteligentno upravljanje zraka, popolna filtracija, močan energetski koncept in optimalna enostavnost uporabe zahvaljujoč našemu steklenemu CC Touch zaslonu.

Košarni pomivalni stroji z avtomatskim pomikom košar
Ko vam postane težko, je odgovor košarni stroj za pomivanje posode.

Pomivalni stroji MEIKO ponujajo izjemno uporabniku prijazno izkušnjo, ki je popolnoma prilagojena celotnemu postopku pomivanja posode. Različni predmeti posode in jedilnega pribora predstavljajo svoje edinstvene izzive in tu se resnično izplača vsestranskost pomivalnih strojev z avtomatskim pomikom košar. Cilj tehnologije je olajšati življenje ljudem, ki jo uporabljajo, zato lahko MEIKO košarne pomivalne stroje kombinirate tudi s široko paleto različnih konfiguracij miz, kar zagotavlja najboljše ergonomsko prileganje upravljavcem strojev.

Košarni pomivalni stroj tipa M-iQ

Profesionalni tračni pomivalni stroj M-iQ

Najnovejša inovacija MEIKO z visoko tehnologijo poudarja odločenost podjetja za razvoj trajnostnih čistilnih tehnologij, ki spodbujajo čisto okolje. Generacija pomivalnega stroja s košarami M-iQ spreminja prihodnost pomivanja posode!

Prednosti
 • 30-odstotno izboljšanje zmogljivosti izpiranja z zmanjšano porabo sredstev in energije za tretjino
 • Revolucijski filtrirni sistem za optimalno čistočo z uporabo bistveno manj čistil in vode
 • Vrhunski rezultati sušenja in najvišje stopnje energijske učinkovitosti s sušenjem M-iQ AirComfort
 • Najboljša klima v zaprtih prostorih zahvaljujoč učinkoviti rekuperaciji toplote
 • Samo pojasnjevalna navodila za uporabo na higienskem ekranu na dotik
 • Inteligentni program samočiščenja, pomeni manjše stroške osebja
 • GreenEye-Technology
Commercial dishwasher M-iQ
UPster K big type
UPster K - Pomivalni stroj za restavracije
UPster ® K je restavracijski pomivalni stroj za košare: učinkovita pralna zmogljivost, enostavna uporaba, zelo prilagodljiva in optimalna vrednost za denar.
Prilagojeno vašim zahtevam: ni takega, kot je "UPster K", samo "vaš UPster K".

Pomivalni stroj UPster ® K: vrhunsko čiščenje z minimalnimi prostorskimi zahtevami. Izbira dolžin stroja vam zagotavlja natančno zmogljivost pomivanja posode, ki jo potrebujete, zato se izognete nepotrebnim stroškom. Kvalitetnejši zrak v zaprtih prostorih zahvaljujoč našemu učinkovitemu sistemu za rekuperacijo toplote, povezava v sistem izpušnega zraka ni potrebna. Ergonomsko delovanje zagotavlja dodatno udobje, inovativni in intuitivni stekleni zaslon na dotik in modri koncept delovanja pa čiščenje olajšata.

Pomivalni stroji UPster K so tako prilagodljivi kot naša nova generacija strank.