Rabljeni stroji JENSEN nikoli ne ostarijo


Pralni stroji JENSEN so znani po svoji izjemni vrednosti. Zaradi tega so naši stroji zelo dolgo iskani, tudi po letih uporabe. Kot proizvajalec ponujamo rabljene stroje JENSEN, ki so tovarniško obnovljeni.

 

Prednosti na prvi pogled

V primerjavi z novo opremo, je poleg cenovne ugodnosti nadaljnja uporaba opreme, koristna okolju. Podaljšani življenjski cikel nekaj časa zadrži stroj pred odložitvijo na smetišče. Zahvaljujoč tovarniški obnovi se kupci lahko zanesejo na enako naložbeno varnost kot pri vlaganju v nov stroj podjetja JENSEN. Uporabniki perila ne bodo videli nobene razlike: JENSEN rabljena oprema, je posodobljena na najsodobnejšo verzijo, kot nova oprema.

Tovarniška obnova

Rabljene stroje v naši tovarni popolnoma razstavimo. Vsi obrabljeni deli so obnovljeni ali zamenjani. Med montažo stroji opravijo enake postopke poglobljenega pregleda in zagotavljanja kakovosti kot novi stroji.

 

Primer: Tovarniško obnovljena tunela

Po dolgih letih proizvodnje, tunelski pralni stroji dobijo drugo življenjsko dobo, v naši tovarni. Vsi valji, ležaji, pogonske verige in odtočni ventili se preverijo in po potrebi zamenjajo. Pogonski agregat je v celoti prenovljen, električni, hidravlični in pnevmatski sistemi so zamenjani, nameščen je nov induktivni merilnik pretoka vode. Nato se celoten stroj preveri, očisti in prejme novo zunanje panele. Končno, dodamo zaključni pridih z našo posebno kislino odporno barvo. Zdaj je pralni tunel pripravljen na veliko več ur proizvodnje.

 

JENSEN je standardiziral postopek obnavljanja za vse vrste strojev.