Obisk podjetja MKN v Nemčiji

Novice page
12
FEB

Od 2. do 5. aprila se je naša sodelavka Tanit odpravila v Nemčijo, kjer se je udeležila izobraževanja o opremi za profesionalne kuhinje. Obisk podjetja MKN v Nemčiji ji je omogočil vpogled v ozadje proizvodnje, kjer delavci skrbijo za nemoteno in kakovostno izdelavo opreme za kuhinje. Ogled proizvodnje se je zaključil v "show" kuhinji, kjer so Tanit, gostje iz Hrvaške in kuharji podjetja MKN pripravili različne jedi, s čimer so imeli priložnost preizkusiti celotno opremo v kuhinji.

Seveda pa obisk ni bil popoln brez obiska referenc. Obiskali so tri kuhinje, od tega sta dve samopostrežni restavraciji, ki vsakodnevno pripravljata večje količine obrokov, medtem ko je tretja restavracija višjega nivoja. Vse tri restavracije uporabljajo MKN opremo, in po besedah vodij kuhinj ter zaposlenih je njihova uporabniška izkušnja odlična.

Celoten obisk je bil osredotočen na izobraževanje, mreženje in ustvarjanje poslovnih idej. Po besedah naše sodelavke je bila celotna izkušnja odlična, in z veseljem se že veseli naslednjega obiska podjetja MKN med izobraževanjem in razvojem projekta HoReCa, da bo lahko ponudila še več lokalnim poslovnim partnerjem.

Nekateri želijo prodati, mi mislimo napredneje.