SpaceCombi podjetja MKN

Novice page
12
FEB

Konvektomat SpaceCombi, ki ga ponuja podjetje MKN, je inovativna in zmogljiva naprava, namenjena profesionalni uporabi v gostinstvu in kuhinjskih obratih. Ta naprava združuje več funkcij in omogoča raznoliko pripravo različnih jedi s popolno natančnostjo.

Nekatere ključne zmožnosti konvektomata SpaceCombi vključujejo:

1. Večfunkcijska uporaba: SpaceCombi je zasnovan tako, da omogoča peko, kuhanje na pari, dušenje, regeneracijo in druge kulinarične postopke, kar omogoča kuharjem, da ustvarijo širok spekter jedi brez potrebe po več različnih napravah.

2. Natančen nadzor temperature in vlažnosti: Sistem nadzora temperature in vlažnosti zagotavlja, da so jedi vedno pripravljene pri optimalnih pogojih, kar vodi k boljšemu okusu, teksturi in ohranitvi hranilnih vrednosti.

3. Enostavna uporaba in programiranje: Konvektomat je opremljen s preprostim vmesnikom, ki omogoča uporabnikom enostavno upravljanje in programiranje različnih nastavitev za pripravo jedi po njihovih željah in zahtevah.

4. Energijska učinkovitost: SpaceCombi je zasnovan tako, da optimizira porabo energije in zmanjšuje stroške obratovanja, kar je pomembno za kuhinje in gostinske obrate, ki želijo zmanjšati svoj okoljski odtis in operativne stroške.

5. Robustna konstrukcija in zanesljivost: MKN je znan po svoji kakovosti in trpežnosti izdelkov, kar velja tudi za konvektomat SpaceCombi. Zanesljiva konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave in minimalno potrebo po vzdrževanju.

S svojimi naprednimi funkcijami, enostavno uporabo in zanesljivostjo je konvektomat SpaceCombi odlična izbira za profesionalne kuhinje, ki si želijo izboljšati učinkovitost in kakovost pripravljenih jedi.

Nekateri želijo prodati, mi mislimo napredneje.